Sponsoring bedrijven

Een essentiëel onderdeel van het School at Sea programma is dat wij zelf leren verantwoordelijkheid te nemen, dus ook voor de financiering van onze reis.
Ik ben bereid om hard te werken voor dit mooie project. Inmiddels ben ik dan naast het werven van sponsoren ook begonnen aan een eerste bijbaan!!
Een reis van 6 maanden op zee kost ruim €24.000. Met veel eigen inzet en enthousiaste sponsoren hoop ik dit bedrag bij elkaar te sparen.

Bedrijven kunnen de kosten voor sponsoring aftrekken van hun winst. Afhankelijk van het type organisatie levert dat een belasting voordeel op. 
School at Sea draagt zorg voor de afhandeling van de toegezegde sponsoring door bedrijven. Nadat we afgesproken hebben wat de sponsoring inhoudt, verschaf ik de juiste informatie hiervoor aan School at Sea. Vervolgens stelt  School at Sea een fiscale factuur voor u op die u toegestuurd krijgt. U ontvang dus een fiscale factuur op naam en namens School at Sea. Het sponsor bedrag wordt afgetrokken van mijn inschrijfgeld voor School at Sea.

In ruil voor een sponsoring lever ik een tegenprestatie.  Hoe hoger het bedrag hoe groter de tegenprestatie. Hieronder kunt u een paar voorbeelden van tegenprestaties zien die mogelijk zijn. Als u interesse heeft om mij te sponsoren, kunt u contact met mij opnemen.  Andere tegenprestaties behoren ook tot de mogelijkheden. (mijn email staat onderaan de pagina)

Voorbeelden van mogelijke tegenprestaties

 • Vermelding op de website van school at sea
  Alle zakelijke sponsoren worden met bedrijfsnaam en/of logo, indien gewenst, op de website van School at Sea, op deze website en op social media getoond.
 • Vlaggen in het want
  Sponsoren van 1000 euro of meer mogen hun vlag meegeven. Deze vlaggen worden door de leerlingen zelf in het want gehesen bij aankomst en vertrek in Nederland waar meestal media bij aanwezig is.
  Als een bedrijf 5000 euro of meer sponsort, komt de bedrijfsvlag permanent in het want bij elke haven die aangedaan wordt, ook bij vertrek en aankomst.
 • Eigen tegenprestatie
  In overleg kunnen we andere tegenprestaties afspreken, ik ben immers blij met ieder bedrag, onderstaand enkele voorbeelden, maar alles is bespreekbaar!
  * Vermelding van uw bedrijfslogo/naam op mijn website en op social media (150,00)
  * Het logo/naam van uw bedrijf op een kledingstuk  dat ik tijdens de reis zal dragen en welke verschijnt op social media en mijn website. (300,00)
  * Vernoeming van uw bedrijf in mijn vlog/blog tijdens de reis en vermelding op social media en vlog (in overleg)
  * vb een foto van uw vlag aan het want op social media of in een vlog/blog.
 • * Een artikel over de reis en het project voor uw uitgave of nieuwsbrief
  * Andere tegenprestaties in overleg.
  * U kunt mij als bedrijf ook uw producten schenken of ter beschikking stellen. Ik kan dit product dan testen en beoordelen middels mijn social media/ website/ YouTube kanaal ed.

Op onderstaande pagina kunt u zien welke sponsoren u al voorgegaan zijn en hoe de sponsoren kenbaar gemaakt worden bij School at Sea

https://www.schoolatsea.com/organisatie/sponsoren/
Onderstaande bedrijven wil ik ontzettend bedanken voor hun sponsering!!!


Dijkman Praktijk B.V.